Webbshop

Vi är nu glada att meddela att vi har gått med i Ljusexperten. Med detta så har vårt utbud ökat ännu mer på armaturer och reservdelar och vi har nu en egen webbshop. I vår webbshop kan du beställa varor från flera av våra leverantörer och från våra egna varumärken som LaLuz och JUUS. Man kan antingen hämta i sin närmaste Ljusexpertenbutik eller till utlämningsställe. Länk finns längst ner på sidan till vår webbshop.

Vi vill fortsatt rekommendera er att besöka butiken. I vår butik har vi ännu fler armaturer än vad vi har på vår webbshop. Ljus och belysning är viktigare än man tror för vårt välbefinnande och känslan av hemtrevnad. Ljus går direkt till känslocentrat i hjärnan och är bland det första man registrerar redan som spädbarn ( förutom sin mamma och pappa då)

Det är lätt att gå vilse i lampdjungeln, man ser en fräck lampa och köper den, men väl hemma blir det inte som man tänkt sig. Detta beror på att man inte först tänkt igenom vad man har för ljusbehov; behöver jag rundstrålande ljus, riktat ljus, fler ljuspunkter osv.

Först när man kommit fram till detta är man redo att titta på design av lampa. Detta vet vi och har kunskap om, vilket gjort att vi har en stadig och ökande kundkrets som insett att man kanske ska ta hjälp när det gäller ljussättning. Vi älskar kunder som kommer in med sina telefoner och har tagit kort på t.ex problemhallen. Tillsammans hittar vi en lösning man ofta inte tänkt på från början.

Välkomna med tidsbokning om du vill ha hjälp från ritningsstadiet eller med ljussättning av ett helt hus. Kika in i butiken för hjälp med enstaka rum, eller unna dig själv en genomgång på hemmaplan. Våra hembesök är otroligt uppskattade – eller varför inte ge bort som en trevlig och annorlunda present?

Länk till webbshop