Så går det till:

Husbygge/ritningsstadiet.

Vi träffas och går igenom husets placering, storlek samt framtida planer och önskemål. Ta gärna med er kakelprover,tapeter och vad ni redan nu känner är viktigt för just er. Vi ses på ett förberedande möte (ca 1 timme) och efter 1-2 veckor ses vi igen för en grundlig genomgång, komplett med förslag på belysning. Vi hjälper er med såväl rent praktiska förslag vad gäller elinstallationen, men även konkreta förslag på belysning som man kanske inte tänker på mitt i husbyggnationen. Här har vi även  goda referenser från elektriker, en bra plan underlättar deras arbete. Se flik referenser.

Vi brinner för belysning och våra nöjda kunder kan intyga värdet av att tänka efter lite extra vad gäller eldragning/belysning redan vid ritningsstadiet. Belysning skapar trivsel och den där magiska känslan av hemtrevnad, viktigare än man tror när man är upp över öronen av en massa beslut. Det är då man kan göra magi. Vi hjälper till!

Kontor/ arbetsplats

Flera arbetsplatser i Sverige (och övriga världen för den delen) sitter fortfarande i skenet av flimrande lysrörsarmaturer. Visste du att dessa armaturer skapar spänningshuvudvärk samt att man blir fortare trött? Det vet vi. Låt oss komma till din arbetsplats, vi gör ljusberäkningar på varje arbetsyta, vi gör arbetsmiljön bättre med våra individuella ljusberäkningar, medarbetarna blir gladare och du som arbetsgivare sparar dessutom pengar och får en trivsammare arbetsplats!

Energisparkonsultation

En tjänst till dig som fastighetsägare. Visste du att du kan t.o.m SPARA pengar genom att byta ut dina gamla armaturer i trappuppgången/hallen? Vi gör energispardeklarationer som tydligt visar hur fort du får igen din ”investering”- som ju faktiskt är en besparing. Dessutom uppfyller du EU:s krav på elbesparing sedan 2017.

Privata hem

Låt oss hjälpa dig med den där hemkänslan som bara inte vill infinna sig efter att du/ni flyttat in. Det är faktiskt belysningen det beror på! Ljuset går direkt till känslocentrat i hjärnan, anledningen till att vi oförklarligt känner oss ”hemma” på ett ställe eller ej. Redan som spädbarn reagerar vi på ljus.faktiskt det första vi reagerar på efter mamma o pappa.Vi hjälper dig att se ditt hus/ rum med nya ögon och skapa den där magiska känslan av hemtrevnad.

Butik/ offentlig miljö

Vet du att man med rätt belysning kan få kunden att gå till din butik istället för grannens? Gå ett högervarv eller vänstervarv? Fokusera på den varan du har på annons istället för en annan vara? Läskigt med sant. Så mycket styrs vi av ljuset. Vi hjälper dig genom belysningsdjungeln. Det är nämligen en konst i ljussättning. Som min guru sa en gång: det är inte hur många lux eller lumen som krävs för att ljussätta korrekt. Likt en duktig kock som ändå måste smaka av soppan behöver man inneha ljuskompetens. Nu sätter jag ner foten och säger att vi har detta.

Workshops/kvällskurser/trivselkvällar

Vid önskemål anordnar vi även inspirationskvällar i butiken med fika/bubbel/buffé  då vi skräddarsyr kvällar efter er specifika målgrupp. Det kan vara allt från tjejkväll,  allmänt om ljussättning i hemmet, lär dig koppla/ eldragning du själv får göra, belysning när vi blir äldre,  ljussättning utomhus mm. Som sagt hör av dig med din idé!

Pris från 800:- i timmen. Hör av er för vidare information.